Szolgáltatásainkat a megrendelő által meghatározott területeken és arra kidolgozott takarítási technológiával valósítjuk meg. Központi figyelmet fordítunk a vezetői állomány kiválasztására. A dolgozói állomány kiválasztása szakmai és megbízhatósági szempontok szerint történik. Munkatársaink előre rögzített időbeosztásban, azonos időpontban kezdenek dolgozni.

Munkánk minőségét a következetes szervezéssel felépített ellenőrzési rendszerünk szavatolja, melynek szálai az erre kijelölt vezetőnél futnak össze. A területre koordinátort biztosítunk, aki többéves gyakorlattal rendelkezik takarításban. Feladatai közé tartozik az intézmények takarítási tevékenységének szervezése, irányítása, a követelmények betartatása, a területek és csoportvezetők ellenőrzése.
Társaságunk tevékenysége során csak az ÁNTSZ, OTH és OKI bevizsgált és engedéllyel rendelkező fertőtlenítő- és tisztítószereket alkalmaz

..

A honlap a LIFE-GUARD Kft tulajdona és innen bármely nemü kép vagy adatrész engedély nélküli felhasználását a törvény bünteti.